۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حق‌التدریس با حقوق استادیار، راهی برای ماندن نخبگان | آیا مصوبه جدید فرار مغز‌ها متوقف می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۰۲۸۱
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
حق‌التدریس با حقوق استادیار، راهی برای ماندن نخبگان | آیا مصوبه جدید فرار مغز‌ها متوقف می‌شود؟
رئیس هیئت عالی جذب: مصوبه صدور حکم یک ساله حق التدریس با حقوق استادیار پایه یک در صورت اجماع که دیوان عدالت اداری درخواست اصلاح آن را داشتند برای جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و تسریع در جذب هیئت علمی تصویب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیصدوچهل‌وپنجمین جلسه هیئت عالی جذب به ریاست محمدعلی کی‌نژاد و حضور برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر اعضای هیئت عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزار شد.

پیش از دستور جلسه هیئت عالی جذب تعداد ۷ پرونده از متقاضیان ماده ۱۵ که در کمیته رسیدگی به شکایات مورد بررسی قرار گرفته بود، تأیید شدند.

در ابتدای جلسه دکتر کی‌نژاد رئیس هیئت عالی جذب تصریح کرد: مصوبه صدور حکم یک ساله حق التدریس با حقوق استادیار پایه یک در صورت اجماع که دیوان عدالت اداری درخواست اصلاح آن را داشتند برای جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و تسریع در جذب هیئت علمی تصویب شده است.

سپس در خصوص عدم تخصیص ردیف استخدامی به وزارتین و دانشگاه‌های آزاد اسلامی و فرهنگیان و عدم تخصیص ردیف استخدامی مازاد به نخبگان بحث و گفتگو شد.

در ادامه نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: همه مکاتبات ردیف‌های استخدامی فراخوان امسال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اتمام رسیده و مجوز مشترک با سازمان برنامه و بودجه در دست اقدام است.

وی اشاره کرد: ردیف‌های استخدامی بلا استفاده از قبل در دانشگاه‌ها باید تعیین تکلیف شود.

در این جلسه مقرر شد: رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از جذب بنیاد نخبگان در دانشگاه‌ها را به اداره کل امور اداری و استخدامی ارائه بدهند تا ردیف استخدامی در صورت نیاز به آنها تخصیص یابد.

همچنین جلسه موضوع بررسی مصوبات هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مغایر با سیاست‌های مصوب هیئت عالی جذب مطرح شد و مقرر شد هیئت‌های مرکزی اقدام لازم برای اصلاح یا تصویب به‌عمل آورند.

در ادامه جلسه تعدادی از اعضای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آزاد اسلامی استان کرمان، علوم پزشکی همدان، علوم پزشکی شهرکرد، علوم پزشکی اراک، علوم پزشکی مازندران، علوم پزشکی تبریزو علوم پزشکی ایران تأیید صلاحیت شدند.

در این جلسه در خصوص بررسی موضوع جایگزین امتیاز برای اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌های فاقد تحصیلات تکمیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به آمایش آموزش عالی مشابه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شد جایگزین ۱۰ امتیاز پایان‌نامه، به طرح پژوهشی و مقاله مستخرج از آن امتیاز داده شود، اما در فرم توانایی علمی در قسمت پژوهشی از امتیازدهی مجدد به آن خودداری شود.

در پایان جلسه در خصوص بررسی موضوع جایابی اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور در رشته‌های علوم انسانی و علوم پایه گقتگو و مقرر شد در موضوع جایابی این اعضای هیئت علمی آمایش آموزش عالی رشته‌های غیر علوم پایه و علوم انسانی توسط هیئت مرکزی اقدام شود و عدم اعلام نیاز این دانشگاه در فراخوان‌ها مأموریت علوم انسانی و علوم پایه مد نظر قرار گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->